miercuri, august 8

Grow your own spices. Build your own home




Sunt multe, multe de facut intr-o casa de om. Uneori crezi ca nu se mai termina, ca intotdeauna va mai fi ceva de cumparat, ca mereu vei mai avea nevoie de o piesa de mobilier. Dar toate aceste experiente te invata ca trebuie sa ai rabdare. Si, in timp ce astepti, te recompenseaza cu sentimentul placut de a fi acasa si de a o imparti cu cei dragi.

3 comentarii:

  1. adevarat!
    offtopic: imi place mult mai mult sablonul acesta decat cel nou pe care il pusesei.
    Frumos busuiocul.e din cel din ikea in pahare verzi? ca ale mele condimente nu prea au forta , au niste tulpini cam firave, si nu stiu daca sa schimb paharele in ghivece mai mari sau sa mai astept sa mai ceasca. merci

    RăspundețiȘtergere
  2. Merci mult! Da, şi mie îmi place, l-am testat o perioadă, însă era obositor. Busuiocul nu e de la Ikea, cred că de la raionul de seminţe de flori şi legume din Carrefour. Am şi condimente din Ikea, însă încă nu le-am plantat. :)) Aş spune însă că e important să aibă pământ suficient şi apă aproape zilnic. E mai bine să le pui în ghivece mai mari cu pământ suficient. Să-mi spui dacă au crescut. Şi grijă mare cum le transplantezi acum.

    RăspundețiȘtergere
  3. un indemn cum nu se poate mai bun!

    RăspundețiȘtergere